joi, 11 decembrie 2008

Fox StudisGrupul Fox Studis activeaza din septembrie 2006, avand in componenta sa pe Ojog Mioara Tatiana – voce si Ojog Marius Valentin – chitara. Cei doi abordeaza un folk alternativ cu influente din jazz.
In perioada 2006 – 2008 participa la diferite festivaluri concurs de muzica folk (Bucuresti, Braila, Ploiesti, Iasi, Reghin) si sustine recitaluri la Festivalul Studentesc de Muzica Folk "Baladele Dunarii" – Galati, Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa"- Bucuresti, Galele Studentesti-Costinesti, Casa Eliad – Bucuresti(alaturi de Eugen Avram), Club Spice – Bucuresti(alaturi de Ovidiu Mihailescu, Daniel Fat, Alina Manole), Zilele Craiovei(alaturi de Nicu Alifantis,Marius Batu, Ducu Bertzi, Eugen Avram),Festivalul National de Muzica Folk si Poezie - Sibiu.

Premii:
Festivalul National de Folk "Moldavia Folk" 2006 , Iasi - Premiul I
Festivalul National de Folk "Prima Iubire" 2006, Reghin – Premiul Special "Opinia Reghineana"
Festivalul National de Muzica Folk "La Suceava in Cetate", 2009 - Trofeul Bucovinei pentru intreaga cariera folk

http://foxstudis.blogspot.com
http://foxstudis.weblog.ro

4 comentarii:

  1. Mare concert pe data de 12.05.2009 , FOX STUDIS & NICU ZOTA , la 100 Crossroads , Bucuresti , Calea Mosilor nr.100 , va asteptam cu mic cu mare....

    RăspundețiȘtergere
  2. Fox Studis in recital la Folk You pe data de 1 aug. 2009 , si va asteptam in numar cat mai mare la Vama Veche!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare folkustici !!! Va rog sa nu uitati ca si Nicu Zota a fost invitat oficial la Folk You 2009 , si ar trebuie sa fie si el mai mediatizat... Cu multumiri Fox Studis ,(Marius & Tatiana Ojog)

    RăspundețiȘtergere

Orice numai sa nu doara...