vineri, 21 mai 2010

Folkustic 5


Daca e Folkustic 5, atunci sa fie pe 5 iunie.
F5 propune publicului iesean 3 invitati speciali: Catalin Ungureanu (Iasi), Ovidiu Scridon(Bucuresti) si Iulia Gusatu(Galati). Iar din partea casei, Nu Acum si Paul Arva.
Ca de fiecare data,moderatorul Emil Raducanu va fi alaturi de noi.

Catalin Ungureanu , este fara indoiala un artist care a adus un suflu de prospetime folkului romanesc, inca din anii ’90. Canta la chitara acustica, chitara clasica, chitara bass, banjo, mandolina,, bouzuki si muzicuta. A obtinut numeroase recunoasteri in perioada 1988-1996(este dublu laureat al Festivalului Om Bun). A cantat in Duet(alaturi de Silviu Rosca), Solaris, La Fix(alaturi de Jul Baldovin), si Prefix 032(alaturi de Edi Brinca si Liviu Nechita)- grup care-si inceteaza activitatea in anul 2000.

Ovidiu Scridon este un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai. A lucrat in Radio Total, in grupul MediaPro, iar din 2006 este Coordonatorul Traffic-ului de publicitate al grupului de presă Realitatea-Caţavencu. Este absolvent al unui master de Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative “David Ogilvy” din Bucureşti şi al unui master de Management în cadrul Universităţii Penn State din State Colege, Pennsylvania, USA. A obtinut numeroase recunoasteri de-a lungul timpului, iar in 2009 a iesit oficial din competitia folk, primind un Trofeu pentru intreaga cariera folk.

Iulia Gusatu sau…”si ingerii pot canta”. O valoare incontestabila a folkului romanesc, o voce de exceptie, un artist cu puternice trairi interioare, Iulia face parte din familia celor 10 care s-au retras oficial din competitia folk in 2009. Este castigatoarea Marelui Premiu, al Festivalului Moldavia Folk, Iasi 2007.

Asadar, va asteptam cu mult drag, sambata, 5 iunie, la Casa de Cultura a Studentilor, in sala Gaudeamus, de la orele 19.00 fix. Pretul unui bilet este de 10 lei.
Folkustic e un spectacol cu oameni, pentru oameni. Dar asta o stiti deja.

2 comentarii:

Orice numai sa nu doara...